Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

Ολική επαναφορά η Λαυρεωτική, 3-1 τον Άρη Βούλας

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Λαυρεωτική κατάφερε να γυρίσει το ματς με τον Άρη Βούλας, του οποίου επιβλήθηκε με 3-1 εντός έδρας. Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Λαυρίου έπιασε στη βαθμολογία τη Μάχη Μαραθώνα και πλέον απέκτησε βάσιμες ελπίδες για την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία.
Το σκορ άνοιξε στο 18’ ο Πλίτσης με κεφαλιά, με το 0-1 να μένει ως το τέλος του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος Η Λαυρεωτική ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της και κατάφερε να γυρίσει το ματς και να φτάσει στη 2η φετινή της νίκη. Αρχικά ισοφάρισε ο Βελετάκος με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 69’, ενώ το 2-1 ήρθε με εκτέλεση πέναλτι του Βελετάκου στο 79’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Χρήστου στο 89’ και πάλι με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με μακρινό σουτ πριν την ισοφάριση, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσουν λίγο πριν γίνει το 3-1.

Διαιτήτευσαν οι Μπερέτας, Κουτζιακουτζίδης, Σπίθας. 

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Λάμπρος, Χουσεΐν, Καλαβρός, Κορωνιάς (65’ Βελετάκος), Παντελιάς, Παπακωνσταντίνου, Βουκελάτος (89’ Χαμόλι), Κετέογλου, Ζούμας, Ζατσελάρι (81’ Φετολάρι), Βαγγέλης (39’ λ. τρ. Χρήστου).
ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ: Κάρσος, Κολτσίδας (81’ Χούντα), Γιαννόπουλος, Κωστόπουλος, Βιδάλης (60’ λ. τρ. Βέλλης), Λιόσης, Τρίμπος (70’ Μήτρος), Μήτσιος, Κοτζάι, Πλίτσης, Σπυρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου