Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Σούπερ μεταγραφή με Βιδάλη ο Άρης Βούλας-«Βρήκα μια νέα οικογένεια», τόνισε στο «epsanastisentra»


Σε μια πολύ σημαντική μεταγραφή που τον κάνει ακόμη πιο δυνατό για τη νέα σεζόν προχώρησε ο Άρης Βούλας, που έβαλε στις μηχανές του έναν πρωταθλητή. Οι «κιτρινόμαυροι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Γιώργου Βιδάλη, ο οποίος τη χρονιά που μας πέρασε αγωνίστηκε με τη φανέλα του Αήττητου Σπάτων και κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Α’ κατηγορία και την άνοδο στη Γ’ Εθνική!

Ο 39χρονος αμυντικός... πύργος έχει συνεχή παρουσία στο πρωτάθλημα της Ανατολικής Αττικής τα τελευταία χρόνια, αφού έχει αγωνιστεί και στον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου, ενώ έχει θητεία και στις επαγγελματικές κατηγορίες με τη φανέλα της Προοδευτικής, του Εθνικού και του Ιωνικού. Αναλυτικά στην ανακοίνωση του Άρη για τον Βιδάλη αναφέρεται: «Σπουδαία μεταγραφική επιτυχία που προκαλεί αίσθηση στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΝΑ πραγματοποίησε η ομάδα μας αφού ήρθε σε συμφωνία με τον ΑΜΥΝΤΙΚΌ ΠΥΡΓΟ Γιώργο Βιδάλη. Ο περσινός πρωταθλητής με την ομάδα του Αήττητου Σπάτων ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση του συλλόγου μας, έχοντας μεγάλη πείρα σε πρωταθλήματα Β και Γ εθνικής και από σήμερα βρίσκεται στην οικογένεια μας. Του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία!!!».
ΒΙΔΑΛΗΣ: «ΜΙΑ ΝΕΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ»
Λίγο μετά τη συμφωνία του με τον Άρη Βούλας, ο Γιώργος Βιδάλης τόνισε στο «epsanastisentra» ότι βρήκε μια νέα οικογένεια και σημείωσε ότι θα προσπαθήσει να βοηθήσει στο μέγιστο, στο πρότζεκτ που έχουν οι «κιτρινόμαυροι» και αφορά το «πάντρεμα» των έμπειρων παικτών με τους ποδοσφαιριστές από την ακαδημία.
«Την υγεία μου θέλω να έχω πρώτα απ’ όλα. Η ψυχή μου και το σώμα μου ανήκουν στον Άρη Βούλας πλέον. Βρήκα μια νέα οικογένεια, ένα οργανωμένο σωματείο με ανθρώπους που κάνουν εξαιρετική δουλειά. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό γι αυτούς τους ανθρώπους που ξαναλέω είναι μια καταπληκτική οικογένεια και αυτό είναι ουσιαστικά που με τράβηξε στην ομάδα», τόνισε ο Βιδάλης και πρόσθεσε: «Θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο μπορώ στο πρότζεκτ της ομάδας, που έχει να κάνει με το πάντρεμα έμπειρων παικτών με τα παιδιά που βγαίνουν από τις ακαδημίες της. Θέλω επίσης να τονίσω ότι πολύ σημαντικό ρόλο για την επιλογή μου έπαιξε η παρουσία του Αλέξη Μπολοβίνου στην ομάδα, αφού είναι άνθρωπος που τον ξέρω τουλάχιστον 15 χρόνια, από την κοινή πορεία μας στο πειραϊκό ποδόσφαιρο, και τον εμπιστεύομαι απόλυτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου