Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

Όνειρο ήταν και… πάει η ένωση στο Λαύριο!



Δεν θα προχωρήσει τελικώς η ένωση των ομάδων του Λαυρίου, μετά από σχετική απόφαση των μελών του Ολυμπιακού Λαυρίου πριν από λίγη ώρα. Κανονικά θα κατέβει η Λαυρεωτική στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ, πλάνο για Γ’ ΕΠΣΑΝΑ με παίκτες των ακαδημιών το σενάριο για την επόμενη ημέρα των «ερυθρολεύκων».
Τα μέλη του Ολυμπιακού Λαυρίου κυριολεκτικά εμφανίστηκαν την τελευταία στιγμή, στην νέα Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ομάδας και στην ψηφοφορία που τέθηκε για την ένωση των ομάδων του Λαυρίου υπήρξαν 24 αρνητικές ψήφοι, 16 θετικές και ένας δήλωσε «παρών», με αποτέλεσμα στις... καθυστερήσεις να «ναυαγήσει» η ένωση των ομάδων του Λαυρίου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες Δευτέρα υπήρξε συνάντηση των δύο πλευρών με τον δήμαρχο, Δημήτρη Λουκά, ο οποίος ακόμη και ενώπιον όλων των παικτών είχε παρουσιάσει το πλάνο παρόντων ακόμη και όλων των παικτών των δύο ομάδων.
Πλέον στον Ολυμπιακό Λαυρίου θα γίνουν αρχαιρεσίες μέχρι τα τέλη της εβδομάδας για να αναδειχθεί νέο προεδρείο, αφού ο Παναγιώτης Δράκος έχει δηλώσει εδώ και αρκετό καιρό την παραίτησή του. Ενδεχόμενη στήριξη από την οικογένεια Τσίκλου δεν διαφαίνεται αυτή τη στιγμή στον ορίζοντα, ενώ οι πληροφορίες του «epsanastisentra» αναφέρουν ότι το πλάνο των «ερυθρολεύκων» για τη νέα σεζόν είναι να κατεβάσουν ανδρικό τμήμα στη Γ’ ΕΠΣΑΝΑ με παίκτες κυρίως από τις ακαδημίες, αφού πάρα πολλοί παίκτες έχουν πάρει ήδη τα δελτία τους και αποτελούν παρελθόν.
Όσον αφορά τη Λαυρεωτική, που μέχρι την τελευταία στιγμή στήριζε το σχέδιο αυτό και προχώραγαν όλα ομαλά, θα προχωρήσει κανονικά με το εκλεγμένο ΔΣ της για να κατέβει στο νέο πρωτάθλημα, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το σύνολο της επιχορήγησης που επρόκειτο να δοθεί στην ομάδα που θα προέκυπτε από την Ένωση θα πάει τελικώς στην ΑΠΕΛ, που εμπράκτως στήριξε την κίνηση αυτή ως το τέλος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου