Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017

Καλή εικόνα ο Κεραυνός, 1-1 με ΠΑΟ Ρουφ

Πολύ καλή εικόνα είχε ο Κεραυνός στο τεστ με τον ΠΑΟ Ρουφ, ένα φιλικό που έμοιαζε να είναι έτσι μόνο στον τίτλο. Είναι αξιοσημείωτο ότι για ένα πεντάλεπτο στο πρώτο μέρος υπήρξε ένταση ανάμεσα στους παίκτες και διακοπή, με τους ψυχραιμότερους να αποσοβούν τα χειρότερα, αφού η διάθεση της ομάδας της Κερατέας ήταν να αποχωρήσει από το γήπεδο!

Ο Κεραυνός ήταν καλύτερος στο πρώτο τέταρτο και άγγιξε το γκολ, όμως ο Έλενας στάθηκε άτυχος αφού η μπάλα βρήκε στο δοκάρι, μετά την προσπάθειά του στο 5ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι του ΠΑΟ Ρουφ προηγήθηκαν στο 20 με τον Τζώρτζη και έχασαν αρκετές ευκαιρίες με τον τερματοφύλακα που δοκιμάζεται τον τελευταίο καιρό στον Κεραυνό, τον Βεζύρη, να λέει «όχι» σε πολλές περιπτώσεις.
Στο δεύτερο μέρος ο Τάκης Μακροδημήτρης γύρισε το σύστημα και έβγαλε μπροστά τον Τσίκλο με τον Κεραυνό να γίνεται άκρως επιθετικός και να ισοφαρίζει με τον προαναφερθέντα, όμως το γκολ του ακυρώθηκε κακώς ως οφσάιντ, αφού δεν ήταν εκτεθειμένος. Τελικώς το 1-1 ήρθε στο 78’ με εκτέλεση πέναλτι του Ξένου. Η «εσχάτη των ποινών» δόθηκε σε χέρι αμυνομένου.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡ.: Βεζύρης, Ξένος, Σότα (80’ Θ. Λιούμης), Τσίκλος, Δ. Λιούμης (65’ Σάμιος), Δογάνης (55’ Βαγγελή), Κατσίκης, Κακαράς, Έλενας (80’ Μαγγανάς), Μουσαράι (85’ Γκούτσε), Νταής (75’ Τραϊτοράκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου