Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Μακροδημήτρης: «Ευχαριστημένος από τη διάθεση των παιδιών μου»

Απόλυτα ευχαριστημένος για την εικόνα της ομάδας του και τη διάθεση των παικτών του στο ντέρμπι της πρεμιέρας με τον Παλληνιακό έμεινε ο Τάκης Μακροδημήτρης. Ο τεχνικός του Κεραυνού τόνισε ότι όλα λειτούργησαν άψογα μέχρι τη στιγμή της ισοφάρισης για την ομάδα του και σημείωσε ότι οι παίκτες του επηρεάστηκαν από το γεγονός ότι έκαναν προπονήσεις σε πλαστικό μέχρι τώρα, γεγονός που φυσιολογικά τους έβγαλε κόπωση από ένα σημείο κι έπειτα. Καταλήγοντας, ο πολύπειρος προπονητής υποσχέθηκε ότι σύντομα ο κόσμος του Κεραυνού θα χαμογελάσει ξανά.
«Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από τη διάθεση που έβγαλαν όλοι ποδοσφαιριστές μου στο ντέρμπι της πρεμιέρας. Παίζαμε με μια ομάδα με μεγάλο μπάτζετ, την είδαμε στα μάτια και θεωρώ ότι αν είχαμε πετύχει ένα ακόμη γκολ σε μια από τις αντεπιθέσεις μας το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό. Βάσει πλάνου είχαμε δώσει χώρο στον αντίπαλο, γιατί ξέραμε τι είχαμε να αντιμετωπίσουμε, και προσπαθήσαμε να χτυπήσουμε στην κόντρα. Πράγμα που έγινε μέχρι το 60’, σημείο μέχρι το οποίο όλα λειτούργησαν άψογα», τόνισε ο Μακροδημήτρης και συνέχισε: «Δεν έχω μάθει να δικαιολογούμαι, αλλά αν αναλογιστεί κανείς ότι μέχρι τώρα δεν έχουμε προπονηθεί καθόλου στη φυσική μας έδρα, που είναι επίσης με χόρτο και κάναμε προπονήσεις στο πλαστικό της Αναβύσσου, ήταν λογικό από ένα σημείο και έπειτα να βγει η κούραση στο ποδοσφαιριστές. Παράλληλα, πρέπει να σημειώσω ότι δεχτήκαμε δύο γκολ που θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει, αφού δεν ήταν από αυτοματισμό της αντίπαλης ομάδας, αλλά από δικά μας λάθη. Ωστόσο, επειδή όπως προείπα δεν έχω μάθει να δικαιολογούμαι, παίρνω εγώ την ευθύνη της ήττας, όπως έχω κάνει σε όλες τις περιπτώσεις».
Καταλήγοντας για την πρεμιέρα, ο τεχνικός του Κεραυνού σημείωσε: «Θέλω να συγχαρώ το διαιτητικό τρίο. Τέτοιες διαιτησίες κοσμούν το ποδόσφαιρο της Ανατολικής Αττικής».
Για τη συνέχεια, ο τεχνικός του Κεραυνού σχολίασε: «Ξεκινάμε με ένα δύσκολο πρόγραμμα, αφού τώρα ακλουθεί το ματς με τη Μαρκό, που έχει ενισχυθεί σημαντικά φέτος. Ξέρω το παιχνίδι της και πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Δεν υποτιμώ κανέναν αντίπαλο και τους θεωρώ όλους ισάξιους. Κλείνοντας θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον κόσμο του Κεραυνού που τους απογοητεύσαμε στην πρεμιέρα και να τους διαβεβαιώσω ότι θα κάνουμε τα πάντα για να τους δίνουμε λόγους να χαμογελούν και να καμαρώνουν αυτήν την ιστορική ομάδα, όπως πέρυσι. Το ποδόσφαιρο θέλει υπομονή, επιμονή και δουλειά πράγματα που ο Κεραυνός έχει. Χωρίς αυτά τα τρία στοιχεία δεν μπορείς να φτάσεις πουθενά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου