Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Στο τέλος τον βαθμό η Ατλαντίδα

Ματς με ανάμικτα συναισθήματα ήταν αυτό στην Ανθούσα, ανάμεσα σε Ατλαντίδα και Παθιακάκη που βρήκε ισόπαλες τις δύο ομάδες με 1-1. Κοινό στοιχείο ότι και οι δύο αντίπαλοι θα μπορούσαν να φτάσουν στη νίκη και έμειναν με «πικρή γεύση» από το τελικό αποτέλεσμα.
Οι μεν γηπεδούχοι είχαν τρία δοκάρια στο ματς (Καστής 35’, Γιαννόπουλος 73’, Σιούτης 81’), ενώ οι δε φιλοξενούμενοι κρατούσαν στα χέρια τους τη νίκη μέχρι το τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν και ισοφαρίστηκαν. Το σκορ άνοιξε στο 22’ ο Ξενάκης με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 93’ ο Σιούτης με σουτ. Στο 92’ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Ρακιντζόπουλος.

Διαιτήτευσαν οι Μανιώτης, Τζαφόλιας Β., Γκόντα.

ΑΤΛΑΝΤΙΣ: Αραχωβίτης, Θεοδωράκης (75’ Γεωργόπουλος), Γιαννόπουλος, Περιβολάρης, Μπενέκος, Καββαδίας (85’ Κωστάκης), Κάτσι (46’ Αναστασίου), Καρακώστας, Σιούτης, Μαργέτης, Καστής.
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ: Σπανός, Αγγελίνας, Ανεζύρης (64’ Διαμαντόπουλος), Ξενάκης, Ταμάμης, Φωτίκας, Θεοδώρου (68’ Ντάσης), Κατσιγιάννης, Ιορδανίδης (62’ Ρακιντζόπουλος), Ρόμπολας, Γερογιάννης (79’ Τζάος).

Photo: Παλλήνηpress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου