Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Δαγγούλης: «Έτσι θα πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα»

Την… οδό για να μπορέσει να φύγει ο Άρης Βούλας με το θετικό αποτέλεσμα από το εκτός έδρας ματς με την Άνοιξη «έδειξε» με δηλώσεις του στο «epsanastisentra» ο Κυριάκος Δαγγούλης. Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» στάθηκε και στο ματς που προηγήθηκε με τον Παθιακάκη, στο οποίο όπως είπε έπαιξε ρόλο η συγκέντρωση και η πειθαρχία των παικτών του.
«Το ματς με τον Παθιακάκη ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο για εμάς οι τρεις βαθμοί ήταν μονόδρομος. Αν και δεν είχαμε την απόδοση προηγούμενων αγώνων, παρουσιαστήκαμε συγκεντρωμένοι και αρκετά πειθαρχημένοι στο παιχνίδι μας. Καταφέραμε να σκοράρουμε και στη συνέχεια διαχειριστήκαμε σωστά το παιχνίδι, χωρίς να δεχτούμε ιδιαίτερες φάσεις από τον αντίπαλο. Μπορεί να μην εντυπωσιάσαμε αλλά για όλους το ζητούμενο είναι πάντα το αποτέλεσμα», τόνισε για το παιχνίδι που προηγήθηκε ο Δαγγούλης.
Για την αναμέτρηση που ακολουθεί με την Άνοιξη, ο τεχνικός του Άρη Βούλας σχολίασε: «Ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Η Άνοιξη διαθέτει έναν πολύ καλό και έμπειρο προπονητή, ενώ διακρίνεται και από τη σταθερότητα στην απόδοσή της. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε ιδιαίτερα μαχητικοί, συγκεντρωμένοι και να περιορίσουμε τα λάθη μας, εάν θέλουμε να φύγουμε με το θετικό αποτέλεσμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου