Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

Μόνος πρώτος ο Παλληνιακός

Στην κορυφή της βαθμολογίας της Α’ ΕΠΣΑΝΑ βρίσκεται μόνος του από σήμερα ο Παλληνιακός, που επιβλήθηκε 4-0 εντός έδρας της Λαυρεωτικής. Οι γηπεδούχοι επέβαλαν από νωρίς τον ρυθμό τους, «καθάρισαν» τη νίκη στο πρώτο μέρος και κατέβασαν στροφές στο δεύτερο, αν και είχαν φάσεις για περισσότερα γκολ.
Το σκορ άνοιξε μόλις στο 3ο λεπτό ο Ανδρίκος με κοντινό σουτ, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χρυσάφη, ενώ το 2-0 ήρθε στο 38’ από ωραία ατομική ενέργεια και έξοχο πλασέ του Κετσετζόγλου. Ο Γεωργουδάκης με σουτ μέσα από την περιοχή στο 42’ έκανε το 3-0, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 80’ ο Κετσετζόγλου με κοντινό πλασέ, αφού πρώτα ο Χαλκιάς με κεφαλιά είχε «κρεμάσει» τον Λάμπρο. Στο 90’ οι «κιτρινόμαυροι» έχασαν απίστευτη τριπλή ευκαιρία, με τον Λάμπρο, τον Κορωνιά και το δοκάρι να σταματούν τις προσπάθειες των Μπίτιλη και Κετσετζόγλου. 

Διαιτήτευσαν οι Βλάχος, Σόφιας, Κουλοχέρης.

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Φυλακτός, Χαλκιάς, Βλάχος (76’ Νικηφοράκης), Ανδρίκος, Κολοτούρος (73’ Ελ Γκαμάλ), Μαλάι, Χρυσάφης, Σάμιος (80’ Κούσης), Καλιαμπάκας (63’ Μπίτιλης), Γεωργουδάκης, Κετσετζόγλου.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Λάμπρος, Χουσεΐν, Βουκελάτος (57’ Σέμπρος), Κορωνιάς, Παντελιάς (73’ Λάππας), Φετολάρι, Σαλίβερος (87’ Μπέλλος), Δρούγκας (77’ Χαμόλι), Βελετάκος, Μιχαηλίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου