Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

Δαγγούλης: «Να παρουσιάσουμε ξανά το καλό μας πρόσωπο»

Ο Κυριάκος Δαγγούλης
με τον άμεσο συνεργάτη του Γιώργο Καβάση
Να βγει στον αγωνιστικό χώρο ξανά το εντός έδρας καλό πρόσωπο είναι το ζητούμενο στον Άρη Βούλας, εν όψει της αναμέτρησης που ακολουθεί με τον Παθιακάκη. Αυτό τόνισε με δηλώσεις του στο «epsanastisentra» ο Κυριάκος Δαγγούλης, ο οποίος αναφέρθηκε εκτενώς και στο ματς που προηγήθηκε με τον ΠΑΟ Καλυβίων.
«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα οργανωμένο και συμπαγές σύνολο που προσπαθεί να παίξει –όπως και εμείς – ορθολογικό ποδόσφαιρο με χτίσιμο παιχνιδιού από την άμυνα. Τροχοπέδη και για τις δύο ομάδες αποτέλεσε ο άθλιος αγωνιστικός χώρος του γηπέδου των Καλυβίων. Στο πρώτο ημίχρονο προσπαθήσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, να κυκλοφορήσουμε την μπάλα, ωστόσο οι συνθήκες του αγώνα μας ανάγκασαν να προσαρμοστούμε σε ένα διαφορετικό αγωνιστικό στυλ. Ήταν ένα μοιρασμένο πρώτο μέρος χωρίς πολλές φάσεις και από τις δύο πλευρές», τόνισε ο Δαγγούλης και συνέχισε: «Στο δεύτερο μέρος ο αντίπαλος με τις αλλαγές που πραγματοποίησε είχε μια φρεσκάδα και αυτό μας ανάγκασε σε έναν πιο παθητικό ρόλο. Δημιουργήθηκαν εναντίον μας δύο-τρεις πολύ σημαντικές φάσεις. Ωστόσο, κρατήσαμε ως το τέλος και πήραμε έναν ακόμη πόντο σε μια δύσκολη –απ’ όλες τις απόψεις– έδρα».
Για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Παθιακάκη, ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» υποστήριξε: «Ακολουθεί το παιχνίδι με τον Παθιακάκη. Θέλουμε να παρουσιάσουμε ξανά το καλό πρόσωπο που δείχνουμε εντός έδρας, ευελπιστώντας αυτή τη φορά η καλή απόδοση να συνδυαστεί με την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου