Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

Τσούνης: «Να ευχαριστιόμαστε τα ματς»

Πρώτο μέλημα στην Ατλαντίδα είναι να ευχαριστιούνται όλοι τα παιχνίδια και να παίζουν σωστό ποδόσφαιρο, σύμφωνα με τα όσα είπε στο «epsanastisentra» ο  Γιώργος Τσούνης. Ο τεχνικός της ομάδας της Ανθούσας στάθηκε στη δυναμική του αντιπάλου για το αυριανό ματς με την Άνοιξη, ενώ αναφέρθηκε και στο ματς που προηγήθηκε με τη Λαυρεωτική.
«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια καλή ομάδα, όπως η Άνοιξη. Έχει έναν πολύ καλό και έμπειρο προπονητή, τον Θαλή Τσιριμώκο. Νομίζω ότι και εμείς χρειαζόμαστε βαθμούς για να συνεχίσουμε την καλή πορεία, όπως και η Άνοιξη για να ανακάμψει. Ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι σε αθλητικά πλαίσια και να κερδίσει ο καλύτερος. Πρώτο μέλημα μας είναι να ευχαριστιόμαστε όλα τα ματς και να παίζουμε σωστό ποδόσφαιρο», τόνισε ο Γιώργος Τσούνης.
Για την αναμέτρηση που προηγήθηκε με τη Λαυρεωτική, ο τεχνικός της Ατλαντίδας σημείωσε: «Στο προηγούμενο ματς δεν μπήκαμε καλά. Στη συνέχεια ισορροπήσαμε. Η Λαυρεωτική μετά το γκολ που πέτυχε πολύ νωρίς μας έδωσε χώρο, πράγμα που εκμεταλλευτήκαμε κυρίως στο δεύτερο μέρος, εκεί όπου επικρατήσαμε ολοκληρωτικά και ήρθε το νικηφόρο αποτέλεσμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου