Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

Απορρίφθηκε η ένσταση του Κεραυνού, πάει στο διαιτητικό-Τιμωρία ενός μήνα για Αδάμη!

Απορρίφθηκε η ένσταση του Κεραυνού Κερατέας στο παιχνίδι με τη Μαρκό για την υπόθεση με την αλλαγή φανέλας του Λάππα, ο οποίος εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο με το νούμερο 14, αντί του 16 που ήταν δηλωμένος στο φύλλο αγώνος. Παραπέμφθηκε ο διαιτητής της αναμέτρησης Ανδρέας Βλάχος, ενώ για τα όσα γράφτηκαν εις βάρος του από τους υπερπαρατηρητές της ΕΠΣΑΝΑ τιμωρήθηκε με αποκλεισμό ενός μήνα ο αντιπρόεδρος του Κεραυνού Γιάννης Αδάμης!
Από τον Κεραυνό έχουν ήδη ανάψει το «πράσινο φως» στον δικηγόρο που έχει αναλάβει τη συγκεκριμένη υπόθεση να την προχωρήσει στο διαιτητικό δικαστήριο, κάτι που θα συμβεί μόλις λάβει το σκεπτικό της υπόθεσης στα χέρια του. Από την πλευρά της Μαρκό πάντως, τονίζουν ότι δικαιώθηκαν με χαρακτηριστική την ανάρτηση του προέδρου της Θανάση Λάμπρου, ο οποίος σχολίασε: «Η δικαίωση....
Διότι τα παιχνίδια κερδίζονται στις γραμμές του γηπέδου!»
ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΣΑΝΑ
Από την ΕΠΣΑΝΑ στις δύο αποφάσεις αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Η ΕΝΣΤΑΣΗ  ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ-ΜΑΡΚΟ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ ΣΤΙΣ 24-09-2017 ΓΙΑ ΤΗΝ 2Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΠΣΑΝΑ, ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ ΔΙΑ ΤΥΠΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΜΕ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ. ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΠ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ Α.Ο. ΜΑΡΚΟ. ΔΙΑΤΑΣΣΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΒΕΒΛΗΘΕΝΤΟΣ ΠΑΡΑΒΟΛΟΥ ΕΝΣΤΑΣΕΩΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΣΑΝΑ.
ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΤΑΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΒΛΑΧΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΣΑΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΜΜΕΛΗ  ΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ».
«ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ: ΚΗΡΥΣΣΕΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΩΣ ΕΛΕΓΚΤΕΟ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟ ΔΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΕΩΣ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ Δ.Σ. κ. ΑΔΑΜΗ Ι. ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ 15 ΠΑΡ.1, 3 α ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 14 ΠΑΡ. 2,3 ΤΟΥ Π.Κ. ΤΗΣ ΕΠΟ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΧΡΗΜΑΤΙΜΗ ΠΟΙΝΗ 125€ (100+50). (ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΡΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣ ΑΞΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΡΙΨΗ ΑΝΤΟΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ).
ΑΔΑΜΗΣ Ι., ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΚΕΡΑΥΝΟΥ: ΚΗΡΥΣΣΕΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΩΣ ΕΛΕΓΚΤΕΟ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΠΟΙΝΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ (1) ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 100€. ΑΡΘΡΟ 12 ΠΑΡ. α Π.Κ. (ΑΠΡΕΠΗ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΑΞΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΑΡΧΗ)».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου