Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

Επιστροφή στις νίκες τα Καλύβια, 1-0 τη Λαυρεωτική

Τη χαρά της νίκης μετά από δύο ματς χωρίς αυτήν γεύτηκαν τα Καλύβια, που επιβλήθηκαν 1-0 εντός έδρας της Λαυρεωτικής. «Χρυσή» αλλαγή του Παναγιώτη Χριστοφιλέα αποδείχτηκε ο Δημήτρης Οικονομίδης που πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.
Τα Καλύβια ήταν καλύτερα στο πρώτο μέρος και δημιούργησαν ευκαιρίες, όμως δεν μπόρεσαν να σκοράρουν με το 0-0 να μένει ως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος η Λαυρεωτική μπήκε πιο δυνατά, είχε τον έλεγχο αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει, ενώ τα Καλύβια ισορρόπησαν στη συνέχεια, ανέκτησαν την κατοχή της μπάλας, δημιούργησαν τρεις ευκαιρίες, στη μία εκ των οποίων η «χρυσή» αλλαγή του Παναγιώτη Χριστοφιλέα, ο Δημήτρης Οικονομίδης, στο 75’ με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 1-0.

Διαιτήτευσαν οι Ζαχαρόπουλος, Κουτζιακουτζίδης, Χόικας. 

ΚΑΛΥΒΙΑ: Γαλανάκης, Χατζηστεφάνου, Πατσαούρας, Χριστόπουλος, Κετέογλου, Χατζής, Κάιδος (70’ Πασκάλι), Ντίνος, Κυριόπουλος (86’ Κοτλίδας), Αλεξίου (72’ Οικονομίδης), Αναστόπουλος (75’ Πάτσης).
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Λάμπρος, Χουσεΐν, Καλαβρός, Κορωνιάς, Κετέογλου (87’ Παπακωνσταντίνου), Βαγγέλης, Σαλίβερος, Ζατσελάρι (90’ Φετολάρι), Μπάστος (73’ Χρήστου), Βελετάκος, Μιχαηλίδης (79’ Ζουμάς).

Φωτογραφία: Γιάννης Καφαντάρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου