Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Ξανά στην κορυφή ο Παλλαυρεωτικός, 2-0 τη Δόξα Αγίας Άννας

Μόνος πρώτος στη Β’ ΕΠΣΑΝΑ πέρασε και πάλι ο Παλλαυρεωτικός, που επιβλήθηκε 2-0 εντός έδρας της Δόξας Αγίας Άννας, σε ένα ματς που παρακολούθησαν περίπου 200 φίλοι των γηπεδούχων!
Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά και λίγο έλειψε να πάρουν κεφάλι στο σκορ σε δύο περιπτώσεις, όμως μετά το πρώτο δεκάλεπτο ο Παλλαυρεωτικός ισορρόπησε το ματς και κυριάρχησε στο γήπεδο. Η υπεροχή του έφερε νωρίς το πρώτο γκολ και συγκεκριμένα στο 12’ με τον Παπαγεωργίου.
Οι γηπεδούχοι διατήρησαν τον έλεγχο ως το τέλος και έχασαν αρκετές ευκαιρίες να πετύχουν δεύτερο γκολ, το οποίο ήρθε τελικά στο 72’ με τον Πώχο.

Διαιτήτευσαν οι Τριγάζης, Πειρασμάκης, Πολύδωρος.

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ: Κάπα, Νικολαΐδης, Σπυρόπουλος (72’ Κωνσταντινίδης), Πώχος, Μπεργιάννης (55’ Θεοφανίδης), Πάνου, Μωραίτης (86’ Αδάμης), Ρενάν, Παπαδόπουλος (76’ Τσιώλης), Παπαγεωργίου, Γιαχάεβ.
ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ: Μπακανδρίτσος, Κουλέπης, Κορμπάκης, Τσούπης (65’ Νερούτσος), Καλλιανέζος, Γκιοντέσι, Μουγιολάρι (86’ Μπαντής), Θεοδώρου, Βλάμης (20’ λ. τρ. Παϊτέρης), Κοτσαδάμ (76’ Γουριώτης), Τζίνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου