Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

«Καρδιοχτύπησε», αλλά έβγαλε χαρακτήρα ο Παλληνιακός, 3-1 τη Μάχη

Αν και «καρδιοχτύπησε» στο δεύτερο μέρος, ο Παλληνιακός έβγαλε χαρακτήρα στο φινάλε και κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μάχης Μαραθώνα, της οποίας επιβλήθηκε με 3-1 εντός έδρας και πέρασε μόνος του στην κορυφή της βαθμολογίας. Αν και ο αγωνιστικός χώρος ήταν κακός, οι γηπεδούχοι έδειξαν πολύ καλό πρόσωπο και έχασαν σωρεία ευκαιριών για να διευρύνουν την έκταση του σκορ.
Οι «κιτρινόμαυροι» του Βαγγέλη Χαντέ μπήκαν πολύ δυνατά, είχαν δοκάρι με τον Σάμιο στο 12’ και πολλές ευκαιρίες να πάρουν τα προβάδισμα. Τελικώς άνοιξαν το σκορ στο 38’ με κεφαλιά του Ελ Γκαμάλ, μετά από εκτέλεση φάουλ του Χρυσάφη. Στο δεύτερο μέρος ο Παλληνιακός συνέχισε να πιέζει και να χάνει ευκαιρίες, όμως στο 67’ δέχθηκε την… ψυχρολουσία! Μετά από εκτέλεση πλαγίου και αδράνεια της άμυνας, ο Φλώρος βρέθηκε σε θέση βολής και έφερε το παιχνίδι στα ίσια! Μετά την ισοφάριση οι γηπεδούχοι έβγαλαν χαρακτήρα και κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη. Στο 80’ ήρθε το 2-1 με πλασέ του Καλιαμπάκα, μετά από ασίστ του Γεωργουδάκη, ενώ στο 93’ ο Μουστόγιαννης διαμόρφωσε το τελικό 3-1 με πλασέ στην κίνηση, μετά από παράλληλη σέντρα του Κετσετζόγλου.

Διαιτήτευσαν οι Πανούτσος, Κουλοχέρης, Γκούβας.

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Φυλακτός, Χαλκιάς (67’ Γεωργουδάκης), Βλάχος, Ελ Γκαμάλ, Ανδρίκος, Μαλάι, Χρυσάφης (86’ Κολοτούρος), Σάμιος (75’ Μουστόγιαννης), Κετσετζόγλου, Καλιαμπάκας, Μπίτιλης (65’ Αλεξίου).
ΜΑΧΗ ΜΑΡ.: Παππάς, Σένε (90' Αναγνωστόπουλος), Κοροβέσης, Βούσουλας, Μακρόπουλος, Καραλής, Φλώρος, Παρούσος (46’ Κορώνης), Καρακοζίδης, Μίχας, Παπαδόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου