Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

Ξέφυγε από την ουρά ο Παθιακάκης, 3-1 εκτός της Λαυρεωτική

Πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη πήρε ο Παθιακάκης, που επιβλήθηκε 3-1 εκτός έδρας της Λαυρεωτικής και απομακρύνθηκε από τη ζώνη του υποβιβασμού. Για την ομάδα του Γιάννη Παπασταματίου αυτή ήταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα και 3η συνολικά.
Το σκορ άνοιξε ο Αγγελίνας στο 9ο λεπτό με σουτ διαγώνιο μέσα από τη μεγάλη περιοχή, ενώ το 0-2 ήρθε στο 16’ από τον Σπαγή, ο οποίος σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής, μετά από εκτέλεση κόρνερ και απομάκρυνση, με την μπάλα να καταλήγει στο «Γ» της εστίας του Λάμπρου. Το 0-2 ήταν σκορ ημιχρόνου, αφού οι γηπεδούχοι είχαν δύο φάσεις με τον Κορωνιά (κεφαλιά άουτ) και τον Βελετάκο (σουτ που απέκρουσε ο Μουλάς), ενώ και οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να χτυπήσουν στην αντεπίθεση.
Η Λαυρεωτική πήρε μέτρα στο γήπεδο στο δεύτερο μέρος, με τον Παθιακάκη να παίζει πιο κλειστά. Οι γηπεδούχοι βρήκαν γκολ στο 78’, όταν μετά από γύρισμα του Χρήστου ο Ταμάμης στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Μουλά. Με το 1-2 η Λαυρεωτική πίεσε περισσότερο, όμως στο ντεμπούτο του για φέτος με τον Παθιακάκη ο Αθανασόπουλος «καθάρισε» τη νίκη. Μετά από μπαλιά του Ντάση ο πολύπειρος επιθετικός βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Λάμπρο και πλάσαρε ωραία, διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.

Διαιτήτευσαν οι Δραγάτης, Πολυχρονιάδης, Γουργιώτης. 

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Λάμπρος, Χουσεΐν, Καλαβρός (46’ Βαγγέλης), Κορωνιάς, Παντελιάς, Κετέογλου, Σαλίβερος (46’ Βουκελάτος), Ζατσελάρι, Μπάστος, Βελετάκος, Ζούμας (79’ Χρήστου).
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ: Μουλάς, Φωτίκας, Γερογιάννης, Σπαγής, Ταμάμης, Θεοδώρου, Ανεζύρης (90’ Τζάος), Κατσιγιάννης (79’ Αθανασόπουλος), Κωστένογλου (60’ Ντάσης), Ρόμπολας (70’ Διαμαντόπουλος), Αγγελίνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου