Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

«Καυτή πατάτα» στον Κεραυνό Κερατέας η έφεση!

Λίγες ώρες απέμειναν για να βγει η τελική απόφαση της έφεσης που κατέθεσε η πλευρά του Κεραυνού Κερατέας, στο Δευτεροβάθμιο της ΕΠΟ, για τη γνωστή υπόθεση του αγώνα Κεραυνός Κερατέας-Μαρκό. Ωστόσο, όπως φαίνεται το θέμα αυτό τείνει να εξελιχθεί σε «καυτή πατάτα» με απρόβλεπτες εξελίξεις…
Η νέα εξέλιξη στην υπόθεση αυτή αφορά μια ανεπιβεβαίωτη πληροφορία του «epsanastisentra» που αν ισχύει ενδέχεται να δώσει νέες διαστάσεις στη συνέχεια. Συγκεκριμένα, η πληροφορία αυτή αναφέρει ότι σήμερα το πρωί κατέθεσε εξώδικη διαμαρτυρία στα γραφεία της Ένωσης ο Δ. Αθανασίου, ο οποίος εμφανίζεται ακόμη ως μέλος του ΔΣ και συγκεκριμένα Γενικός Γραμματέας. Ο ίδιος υποστηρίζει στην εξώδικη διαμαρτυρία του ότι δεν είναι πλέον στο ΔΣ του Κεραυνού Κερατέας και ότι ποτέ δεν υπέγραψε την περίφημη έφεση που συνέταξε ο δικηγόρος Γ. Παναγόπουλος.
Αν η παραπάνω πληροφορία ευσταθεί και η έφεση φέρει την υπογραφή του, τότε αυτομάτως προκύπτουν κάποια ερωτήματα. Αν δεν υπέγραψε ο ίδιος την έφεση, τότε ποιος το έκανε για λογαριασμό του χωρίς ενδεχομένως ο ίδιος να το γνωρίζει και επίσης αν ισχύει η παραίτησή του, τότε πως εμφανίζεται ακόμη ως μέλος του Κεραυνού Κερατέας και σήμερα τιμωρήθηκε ως γενικός γραμματέας του σωματείου με πρόστιμο 150 ευρώ, για δυσμενείς δηλώσεις και δυσφήμηση ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων, βάσει συγκεκριμένων άρθρων του Κώδικα Δεοντολογίας της ΕΠΟ. Αξίζει να σημειωθεί ότι για το ίδιο θέμα τιμωρήθηκε με πρόστιμο 250 ευρώ ο πρόεδρος του Κεραυνού και δήμαρχος Λαυρεωτικής, Δημήτρης Λουκάς, ενώ επιβλήθηκε και 400 ευρώ πρόστιμο στο σωματείο.
Επίσης, αν ευσταθεί η παραπάνω πληροφορία, τη στιγμή που ο δικηγόρος Γ. Παναγόπουλος υποστήριξε με γραπτή του δήλωση ότι η έφεση σφραγίστηκε και υπογράφτηκε από τον πρόεδρο του σωματείου και τον γενικό γραμματέα και του εστάλη στο e-mail του ακριβώς όπως την είχε συντάξει, όλοι αυτομάτως διερωτώνται για το τι ακριβώς θα συμβεί στη συνέχεια. Η απόφαση μπορεί να βγει αύριο, όμως ο δικηγόρος που είχε αναλάβει να συντάξει την έφεση έκανε λόγο για «πούλημα» και προανήγγειλε ότι θα δοθεί συνέχεια στο θέμα επί της οθόνης της τηλεοπτικής δίκης, αλλά κι εντός των αιθουσών και της αθλητικής και τακτικής δικαιοσύνης. Το ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις του είναι κάτι που ο ίδιος γνωρίζει, αλλά κανείς δεν γνωρίζει κατά πόσο αυτές μπορούν να επηρεάσουν τα μέλη της διοίκησης του Κεραυνού Κερατέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου