Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Ιδανικό «αντίο» στο 2017 ο Κεραυνός, 4-0 εκτός τη Λαυρεωτική

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε το 2017 ο Κεραυνός Κερατέας, που επιβλήθηκε 4-0 εκτός έδρας της Λαυρεωτικής και παρέμεινε στην 4η θέση της βαθμολογίας με 26 πόντους.
Τα πράγματα απλοποιήθηκαν από νωρίς για τους φιλοξενούμενους, αφού οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες από το 9ο λεπτό. Ήταν η φάση που ο Λάμπρου βγήκε μακριά από την εστία του για να προλάβει τον Κοντογιάννη, τον οποίο ανέτρεψε εκτός περιοχής και αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα. Σαν να μην έφτανε αυτό για την ομάδα του Γιώργου Παπαϊωάννου, ο Παντελιάς τραυματίστηκε στο 20’ και τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα.
Ο Κεραυνός κατάφερε να «ξεκλειδώσει» την άμυνα της Λαυρεωτικής στο 45’ με πλασέ του Δ. Λιούμη, μετά από ωραίο συνδυασμό των Κακαρά-Έλενα. Στο δεύτερο μέρος ο Κεραυνός έγινε πιο επιθετικός και «καθάρισε» τη νίκη στο 55’, όταν ο Βαγγελή με σουτ έκανε το 0-2. Μετά από κάθετη του Βίλα, ο Μουσαράι στο 70’ έκανε το 0-3, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 87’ ο Κακαράς με ωραίο σουτ.

Διαιτήτευσαν οι Αντιπαριώτης, Καραθανάσης, Μήταρης. 

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Λάμπρου, Χουσεΐν, Καλαβρός, Κορωνιάς (75’ Βαγγέλης), Παντελιάς (20’ λ. τρ. Φετολάρι), Παπακωνσταντίνου, Βουκελάτος, Κετέογλου, Χρήστου (10’ Τζιτζιφάτος), Βελετάκος, Ζατσελάρι (70’ λ. τρ. Ζουμάς).
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡ.: Τσούκας, Βαγγελή, Λιούμης Δ., Σότα, Τσίκλος, Κοντογιάννης (81’ Μπρότσι), Έλενας (70’ Σάμιος), Κακαράς, Μουσαράι (80’ Μαγγανάς), Βίλα, Νταής (75’ Λιούμης Θ.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου