Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Παπαϊωάννου: «Σε κάθε ματς για το καλύτερο»

Υποχρεωμένη να παίζει σε κάθε παιχνίδι για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα είναι η Λαυρεωτική, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση φέτος και μετά το κακό της ξεκίνημα. Αυτό τόνισε ο τεχνικός της ΑΠΕΛ, Γιώργος Παπαϊωάννου, στο «epsanastisentra» και αναφέρθηκε στη μεγάλη νίκη της ομάδας του με 3-1 επί του Άρη Βούλας.
«Δεν απειληθήκαμε σχεδόν ποτέ, παρά μόνο στη φάση που δεχτήκαμε το γκολ στο 18’ με την εκτέλεση κόρνερ. Κατά τα άλλα είχαμε καθολική υπεροχή σε όλο το 90λεπτο. Είχαμε δύο δοκάρια, αρκετές φάσεις και κατοχή που έδειχνε ότι κάποια στιγμή θα καρποφορήσει. Τα παιδιά παρέμειναν συγκεντρωμένοι στο πλάνο που είχαμε θέσει», τόνισε ο Παπαϊωάννου και συνέχισε: «Στο δεύτερο μέρος παίξαμε πιο επιθετικά και ευτυχήσαμε να πετύχουμε τρία γκολ, που ήρθαν από εκτέλεση φάουλ του Βελετάκου και δύο πέναλτι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια και την ανατροπή. Ήταν δύσκολο κόντρα στον Άρη Βούλας, μια ομάδα που ως τώρα έχει παρουσιάσει πολύ καλό σύνολο και η νίκη αυτή μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια».
Για τη συνέχεια ο τεχνικός της Λαυρεωτικής σημείωσε: «Έτσι όπως είναι η κατάσταση εμείς σε κάθε ματς θα παίζουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και στο τέλος της χρονιάς ευχόμαστε να έχουμε εξασφαλίσει την παραμονή, που είναι και ο στόχος μας, ελπίζοντας ότι δεν θα πληρώσουμε το άσχημο ξεκίνημα που είχαμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου