Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Χαντές: «Ιστορική ευκαιρία για τον Παλληνιακό»

Τη σύνοψη της ως τώρα πορείας του Παλληνιακού στο πρωτάθλημα έκανε στο «epsanastisentra» ο Βαγγέλης Χαντές. Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» σημείωσε ότι η ομάδα έχει πάει όσο καλύτερα μπορούσε στο αγωνιστικό κομμάτι, αναφέρθηκε στις διοικητικές εξελίξεις σημειώνοντας ότι έχει ιστορική ευκαιρία η ομάδα, ενώ έστειλε και τις ευχές του για τις γιορτές.
«Νομίζω ότι η ομάδα αγωνιστικά έχει πάει όσο καλύτερα μπορούσε να πάει μέχρι τώρα. Για εμάς δεν λέει πολλά η διαφορά των έξι πόντων, όπως διαμορφώθηκε πλέον. Από αυτό που είμαστε ευχαριστημένοι κυρίως είναι η σταθερότητα και ο συνδυασμός καλού ποδοσφαίρου και αποτελεσμάτων, μια διπλή αποστολή που η ομάδα έφερε εις πέρας μέσα στο γήπεδο», τόνισε ο Χαντές και σημείωσε: «Προς το παρόν είμαστε όλοι εν αναμονή των διοικητικών εξελίξεων. Από την πλευρά μου θεωρώ ότι φέτος είναι μια ιστορική ευκαιρία για τον Παλληνιακό. Μια ομάδα που παρά τη μεγάλη ιστορία της και τις καλές συνθήκες που έχει σε επίπεδο υποδομών δεν έχει καταφέρει ποτέ να παίξει σε εθνική κατηγορία Δίνεται μια τεράστια ευκαιρία φέτος στον σύλλογο και ελπίζω και εύχομαι να γίνει αυτό κατανοητό σε όλους και να συμπορευτούν σε έναν κοινό στόχο, όλοι όσοι αγαπάνε πραγματικά τον σύλλογο, ασχέτως προσώπων και καταστάσεων».
Καταλήγοντας, ο τεχνικός του Παλληνιακού έστειλε τις ευχές του: «Με την ευκαιρία θέλω να ευχηθώ καλές γιορτές σε όλον τον κόσμο με υγεία. Καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά σε όλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου