Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018

Πήρε «ανάσα» ο Θησέας, 4-1 τη Λαυρεωτική

Με το δεξί μπήκε στο 2018 ο Θησέας Νέας Μάκρης που επικράτησε 4-1 της Λαυρεωτικής με ανατροπή και αύξησε τη διαφορά του από τη ζώνη του υποβιβασμού. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για την ομάδα του Βλάση Χατζηαναστασίου, μετά από δύο συνεχόμενες ήττες και η 3η συνολικά στο φετινό πρωτάθλημα.
Το ματς ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τη Λαυρεωτική, η οποία πήρε κεφάλι στο σκορ με πέναλτι του Βελετάκου στο 12’. Ωστόσο, η συνέχεια άνηκε στον Θησέα, που έφερε το ματς στα ίσια στο 14’ με κεφαλιά του Τασσόπουλου με το 1-1 να μένει ως το τέλος του ημιχρόνου. Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους γηπεδούχους που κατάφεραν να πάρουν άμεσα κεφάλι στο σκορ. Ο Ζιάγκος στο 47’ μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Μουλλάκης, ενώ ο τελευταίος έκανε με τον ίδιο τρόπο το 3-1 στο 60’ με τον Ιωάννου αυτή τη φορά να κερδίζει το πέναλτι. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ζιάγκος στο 68’ με σουτ από πλάγια θέση.

Διαιτήτευσαν Μάλαμας, Τζαφόλιας Δ., Ντόστης. 

ΘΗΣΕΑΣ Ν.Μ.: Κατσιούλης, Γεωργιάδης, Μηναδάκης, Τασσόπουλος, Τσατσούλας, Αρβανιτίδης, Οικονόμου (77’ Νικολέας), Μουρούτης, Ζιάγκος (82’ Δημητρίου), Μουλλάκης (70’ Καραγιάννης), Ιωάννου (65’ Διασίτης).
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Τζιτζιφάτος, Χουσεΐν, Καλαβρός, Κορωνιάς, Κετέογλου (76’ Τζώρας), Παπακωνσταντίνου (63’ Ζουμάς), Χάσκα, Χαμόλι (73’ Γκαγκώσης), Χρήστου (63’ Γκόντζος), Βελετάκος, Ζατσελάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου