Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Άστραψε και βρόντηξε ο Παλλαυρεωτικός, 5-0 τον Μαύρο Αετό

Το καλό του πρόσωπο έδειξε ξανά ο Παλλαυρεωτικός, που επιβλήθηκε άνετα με 5-0 στο Πολυδένδρι του τοπικού Μαύρου Αετού και έμεινε μόνος 2ος στη βαθμολογία της Β’ ΕΠΣΑΝΑ. Η ομάδα του Νίκου Ζαγουρή δεν αντιμετώπισε πρόβλημα και «καθάρισε» από νωρίς στο ματς το «τρίποντο».
Οι «κιτρινοπράσινοι» πήραν κεφάλι στο σκορ με σουτ του Παπαγεωργίου στο 20, ενώ στο 25’ ο Παπαδόπουλος με απευθείας φάουλ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Το 0-3 ήρθε από τον Ρενάν με σουτ στο 47’, ενώ στο 50’ ο Παπαγεωργίου με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-4. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Γιαχάεβ στο 60’ με σουτ.

Διαιτήτευσαν οι Κορωνιάς, Νίκας, Μετακίδης. 

ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ: Κανέλλος (5’ λ. τρ. Σεϊντής), Γκιάτα Γκ., Τοτόμης (24’ λ. τρ. Λόης), Καμάρας, Βασιλάκος Δ. (46’ Σδράλιας Στ.), Σδράλιας Τρ. (78’ Μπουλέκος), Ούλης, Βασιλάκος Σπ., Τσεβάτος, Γκιάτα Ε., Μαγγανιάρης.
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ: Κάπα, Καυκιάς, Σάμιος, Πώχος, Θεοφανίδης, Μπεργιάννης (46’ Σπυρόπουλος), Μωραΐτης (65’ Δημητρόπουλος), Ρενάν, Παπαδόπουλος (85’ Ασλλάνι), Παπαγεωργίου, Γιαχάεβ (86’ Αδάμης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου