Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018

Στο +9 ο Παλληνιακός με πεντάρα στο Κορωπί!

Με τον ιδανικό τρόπο ξεκίνησε το 2018 για τον Παλληνιακό, αφού οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν 5-0 εκτός έδρας του Κορωπίου και σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα αύξησαν τη διαφορά τους από τους διώκτες τους στους 9 πόντους.
Οι παίκτες του Βαγγέλη Χαντέ μπήκαν από νωρίς δυνατά στο ματς και καθάρισαν γρήγορα. Μόλις στο 8ο λεπτό ο Σάμιος με πλασέ άνοιξε το σκορ, ενώ στο 10’ ο Βλάχος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με σουτ. Το 0-3 ήρθε με πλασέ του Μπίτιλη στο 42’, ενώ ο ίδιος στο 35΄είχε δοκάρι. Στο 60’ ο Καλιαμπάκας έκανε το 0-4 με προβολή μέσα από την περιοχή, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Κούσης στο 86’ με διαγώνιο σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

Διαιτήτευσαν οι Δραγάτης, Γουρνιάς, Τσαλίκογλου.

ΚΟΡΩΠΙ: Παπαθεοδώρου, Καπουράνης, Πολυμενάκος, Αλεξίου, Υφαντής, Ντούνης, Φουντοραδάκης (75’ Καλαμάτας), Μπανάι Χ. (85’ Μπανάι Ο.), Ζίκα, Πασσάς (70’ Δήμας), Αμπεντινάι.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Φυλακτός, Κούσης, Βλάχος, Ελ Γκαμάλ, Ανδρίκος, Μαλάι (64’ Κούνας), Γεωργουδάκης, Σάμιος, Καλιαμπάκας (64’ Αρκούδας), Μουστόγιαννης (64’ Τσιτοφώτος), Μπίτιλης (64’ Ματσαδές).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου