Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Παπαδάκης: «Να δώσουμε μεγαλύτερη αξία στο διπλό»

Συγχαρητήρια στους παίκτες του έδωσε ο Αλβέρτος Παπαδάκης για τη νίκη στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου. Ωστόσο, ο τεχνικός του ΑΟ Γλυκών Νερών σημείωσε στο «epsanastisentra» ότι η ομάδα του πρέπει να δείξει μεγάλη προσοχή στο ματς με τη Λαυρεωτική έτσι ώστε να δώσει μεγαλύτερη αξία στο διπλό επί των «ερυθρολεύκων».
«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την  προσπάθειά τους στο ματς με τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου. Ήταν το τρίτο ματς μέσα στην εβδομάδα και η ανταπόκριση μας όσον αφορά τις απαιτήσεις του παιχνιδιού, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν άριστη», τόνισε ο Παπαδάκης και πρόσθεσε: «Δείξαμε ότι θέλουμε πολύ το παιχνίδι αυτό και ευτυχήσαμε έστω και στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού να πετύχουμε το γκολ, μετά από αρκετές ευκαιρίες που χάσαμε πριν. Η νίκη αυτή έγινε επί ενός πολύ καλού αντιπάλου και ευελπιστούμε να έχουμε την ανάλογη συνέχεια στα επόμενα παιχνίδια».
Για την αναμέτρηση που ακολουθεί με τη Λαυρεωτική, ο τεχνικός του ΑΟ Γλυκών Νερών σχολίασε: «Η προσοχή μας στρέφεται στο κυριακάτικο ματς με τη Λαυρεωτική. Είναι ένα παιχνίδι που κρύβει παγίδες, κόντρα σε μία ομάδα που παίζει τα ρέστα της για τη σωτηρία της. Πρέπει να δείξουμε ιδιαίτερη προσοχή, έτσι ώστε να δώσουμε μεγαλύτερη αξία στο διπλό με τον Ολυμπιακό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου