Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

Τέλος από Κορωπί ο Πετούρης

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Κορωπίου αποτελεί ο Θανάσης Πετούρης. Ο 43χρονος τεχνικός γνωστοποίησε με δήλωσή του την παραίτησή του μετά την ήττα με 4-0 από τη Μαρκό, ενώ λίγο αργότερα από το σωματείο ανακοίνωσαν την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.
Αναλυτικά στη δήλωσή του ο Θανάσης Πετούρης τόνισε: «Πριν από λίγο επικοινώνησα με τον πρόεδρο κ. Λιακούτση και τον κ. Λεβαντέζο και τους ανακοίνωσα την απόφαση μου να αποχωρήσω από τον σύλλογο. Η ιστορία του ΑΟ Κορωπί και η διαδρομή μου στον χώρο δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω. Εύχομαι στον ιστορικό όμιλο να πετύχει τους στόχους του, ευχαριστώ το ΔΣ και τον κόσμο για την στήριξη. Θανάσης Πετούρης».
Από τον ΑΟ Κορωπίου ανέφεραν στην ανακοίνωσή τους: «Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΚΟΡΩΠΙ συνήλθε εκτάκτως σήμερα Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018 μετά την λήξη του παιχνιδιού με την ΜΑΡΚΟ και αποφάσισε την λήξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Θανάση Πετούρη κοινή συναινέσει, τον οποίο ευχαριστεί για την μέχρι τώρα συνεργασία τους και του εύχεται τα καλύτερα για το μέλλον».
Ουσιαστικά η αποχώρηση του Θανάση Πετούρη από το Κορωπί σημαίνει πολλά για τη συνέχεια. Ήδη έχουν αποχωρήσει αρκετοί παίκτες και τον Ιανουάριο έγιναν μόνο δύο κινήσεις, αυτές του Πολυμενάκου και του Φαμπιάν, δείγμα του ότι πλέον η ιστορική ομάδα είναι σε αρκετά κρίσιμη καμπή και το φάσμα του υποβιβασμού είναι πιο ορατό από ποτέ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου