Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

Πήρε το ντέρμπι ο Αστέρας Βάρης, 1-0 τα Γλυκά Νερά

Ο Αστέρας Βάρης ήταν ο νικητής στο μεγάλο ντέρμπι της ημέρας με τον ΑΟ Γλυκών Νερών, του οποίου επιβλήθηκε 1-0 εντός έδρας. Με το αποτέλεσμα αυτό οι γηπεδούχοι παρέμειναν η μοναδική αήττητη ομάδα στην κατηγορία, ενώ μείωσαν τη διαφορά τους από την κορυφή στους επτά πόντους.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να βρουν τα πατήματά τους. Αφού έχασαν κάποιες ευκαιρίες, κατάφεραν τελικώς να πάρουν κεφάλι στο σκορ. Στο 29’ ο Παπάζογλου σέντραρε από τα δεξιά και ο Γεωργακόπουλος κοντρόλαρε μέσα στη μεγάλη περιοχή ανενόχλητος και με ωραίο πλασέ πέφτοντας νίκησε τον Σταματόπουλο και έκανε το 1-0, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Αλβέρτου Παπαδάκη μπήκε καλύτερα στο γήπεδο και έχασε αρκετές ευκαιρίες με κορυφαία την κεφαλιά του Μπουγάτσια, που έβγαλε δύσκολα σε κόρνερ ο Μαρινάκης στο 52’. Ωστόσο, μετά το πρώτο δεκάλεπτο αδράνειας, η ομάδα του Μιχάλη Κάτσικα αφυπνίστηκε και δημιούργησε κινδύνους στην αντεπίθεση. Μάλιστα, σε διάστημα δύο λεπτών έχασε δύο απίστευτες ευκαιρίες να καθαρίσει το ματς. Και στις δύο περιπτώσεις ο Παπάζογλου βγήκε ταχύτατα από τα αριστερά. Στην πρώτη έβγαλε τετ-α-τετ τον Νιούμαν, αλλά το πλασέ του τελευταίου απέκρουσε ο Σταματόπουλος, ενώ στη δεύτερη ο Γεωργακόπουλος δεν πρόλαβε την μπάλα εντελώς μόνος του. Το ματς κύλησε με τους φιλοξενούμενους να πιέζουν, τον Αστέρα να ψάχνει την απειλή στην κόντρα και τελικώς να μην σημειώνεται άλλο γκολ, με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν τη νίκη.

Διαιτήτευσαν οι Κορδολαίμης, Τσαλίκογλου, Βιτσεντζάτος.

Κ.Α. ΒΑΡΗΣ (Μιχάλης Κάτσικας): Μαρινάκης, Βεϊόγλου, Μαραγκός, Μαγγίνας, Τσακύρης, Μάγγος, Μίχος, Δημητρόπουλος (90’ Γιαμάς), Παπάζογλου (88’ Κούτρος), Γεωργακόπουλος (71’ Κριλής), Νιούμαν (60’ Μαυροθαλασσίτης).
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Αλβέρτος Παπαδάκης): Σταματόπουλος, Αλεξίου, Μπέντας, Βατίστας Γεωργάκας, Βάρδας, Νάνος (75’ Γιουβανέλης), Ρέκα (36’ Στίσι), Χίσο, Γάσπαρης, Μπουγάτσιας (61’ Λαναράς).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου