Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Παπακωνσταντίνου: «Θα γίνει ένας καλός τελικός»-Μυτιληναίος: «Να βάλουμε το κερασάκι στην τούρτα»

Δηλώσεις στο «epsanastisentra» για τον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΑΝΑ έκαναν ο Πρόεδρος της Θύελλας, Χρήστος Παπακωνσταντίνου και ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας Χρήστος Μυτιληναίος. Ο πρώτος εξέφρασε την πεποίθησή του ότι θα γίνει ένας καλός τελικός και ευχήθηκε να κερδίσει ο καλύτερος, με την πίστη ότι αυτός θα είναι η ομάδα του. Από την πλευρά του ο δεύτερος χαρακτήρισε τη σεζόν επιτυχημένη για τους «λιγνιτωρύχους» ενώ τόνισε ότι θα γίνει η προσπάθεια να μπει το «κερασάκι» στην τούρτα με την κατάκτηση του τροπαίου.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρήστου Παπακωνσταντίνου:
«Πιστεύω ότι θα γίνει ένας καλός τελικός, αντάξιος των προσδοκιών της Ένωσης. Θα γίνει ένας ωραίος αγώνας που θα τον χαρεί ο κόσμος. Είναι δύο πολύ καλές ομάδες οι φιναλίστ. Στο τέλος θα κερδίσει ο καλύτερος και πιστεύω ότι θα είναι η ομάδα μου η Θύελλα».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρήστου Μυτιληναίου:
«Η προσπάθεια που έχουμε κάνει με την σχεδόν εξασφαλισμένη σωτηρία της ομάδας, ενώ μας είχαν όλοι ως πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό, καθώς και η πρόκρισή μας στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΑΝΑ είναι δύο στοιχεία που αν μη τι άλλο συνιστούν επιτυχία. Αν αναλογιστούμε και τον μικρό μέσο όρο ηλικίας και την απειρία των παιδιών που προέρχονται από την ακαδημία της ομάδας, μας κάνουν να θεωρούμε τη χρονιά άκρως επιτυχημένη και ευελπιστούμε να βάλουμε και το κερασάκι στην τούρτα φέρνοντας ξανά το Κύπελλο στη Ραφήνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου