Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Οι δηλώσεις των παικτών της Μαρκό

Δείτε τι είπαν στο «epsanstisentra» για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΑΝΑ οι παίκτες της Μαρκό Στέφανος Διακρούσης, Χρήστος Κύρκος και Βασίλης Σαντριάς.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλη Σαντριά:
«Εύχομαι να γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες που κοσμούν το ποδόσφαιρο της Ανατολικής Αττικής. Η ομάδα μας έχει πολύ μεγάλη ιστορία και ήρθε η ώρα να ξυπνήσει ο “γίγαντας” που λέγεται Μαρκό. Πιστεύω πολύ στη δουλειά που έχει γίνει όλη τη χρονιά φέτος. Διψάμε για διάκριση και το θέλουμε πολύ αυτό το Κύπελλο, πρώτον για την ιστορία του συλλόγου και δεύτερον για εμάς. Και θα είναι ένα καλό μήνυμα προς όλους για να καταλάβουν ότι η παλιά Μαρκό επέστρεψε. Να ευχηθώ καλή επιτυχία στην ομάδα της Θύελλας, αλλά και η φανέλα μας είναι βαριά και πρέπει η κούπα να έρθει στο Μαρκόπουλο. Εύχομαι να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι αντάξιο της ιστορίας των δύο συλλόγων και τα υπόλοιπα αύριο μετά τις 19:30…».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρήστου Κύρκου:
«Η Θύελλα έχει ένα μικρό προβάδισμα βάσει του ότι είναι μία κατηγορία πιο πάνω από εμάς. Βέβαια, από την πείρα μου στην πράξη δεν υπάρχουν φαβορί στους τελικούς. Όποιος βρεθεί σε καλύτερη ημέρα και το θέλει πιο πολύ θα το πάρει το τρόπαιο. Εμείς δεν έχουμε κανένα άγχος, αφού η χρονιά είναι επιτυχημένη ούτως ή άλλως και βάσει της βαθμολογικής μας θέσης και βάσει της συνολικής εικόνας μας στο πρωτάθλημα, αλλά και με την πορεία μας στο Κύπελλο. Το μόνο μας άγχος και βάρος είναι ότι φοράμε ίσως την πιο βαριά φανέλα της Ανατολικής Αττικής και ελπίζουμε όλοι οι παίκτες, έχοντας τη συνείδηση αυτού του βάρους, να μπορέσουμε να κατακτήσουμε τον τίτλο που θα είναι και ο πρώτος στην ΕΠΣΑΝΑ για τη Μαρκό. Εύχομαι να γίνει ένας καλός τελικός αντάξιος των προσδοκιών που δημιουργούν οι δύο ομάδες. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο τελικός είναι πάνω απ’ όλα γιορτή και όποιος είναι καλύτερος ή πιο τυχερός θα το κατακτήσει».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέφανου Διακρούση:

«Σίγουρα υπάρχει ένα άγχος, το ευχάριστο άγχος που έχουμε πάντα σε τέτοια ματς. Πιστεύω όμως πολύ στην ομάδα μας. Έχουμε πολύ καλή ομάδα και πολύ δυνατό σύνολο, με πολλούς ποιοτικούς παίκτες και πιστεύω ότι στο τέλος θα είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίσουμε. Είναι κοντά μας πάντα η διοίκηση και μας στηρίζει σε ό,τι κι αν χρειαστούμε, μεγάλο ρόλο έχει παίξει και το προπονητικό τιμ που κάθε μέρα μας κάνει ακόμη καλύτερους μέσα στο γήπεδο. Με την τριπλέτα αυτή (διοίκηση, παίκτες, τεχνικό τιμ) δεν φοβόμαστε τίποτα και είμαστε έτοιμοι για να κερδίσουμε αυτόν τον τελικό και να σηκώσουμε την κούπα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου