Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Και του χρόνου στον Παλλαυρεωτικό ο Σακελλαρίου-Ανανεώνει και ο Ζαγουρής

Γυμναστής του Παλλαυρεωτικού και τη νέα σεζόν θα είναι ο Αλέξης Σακελλαρίου, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο. Με το που ανέλαβε τα καθήκοντά της η νέα πρόεδρος της ομάδα του Λαυρίου, Νεκταρία Βικελή, η πρώτη της κίνηση ήταν να τελειώσει το θέμα αυτό, αφού ο Σακελλαρίου άφησε άπαντες ικανοποιημένους και ήταν μία από τις μεγάλες προτεραιότητες η παραμονή του.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «epsanastisentra» οι δύο πλευρές είχαν ραντεβού το απόγευμα και μέσα σε μία ώρα το θέμα έληξε με θετική κατάληξη, αφού πέραν της επιθυμίας των ανθρώπων του Παλλαυρεωτικού να τον κρατήσουν, ο Σακελλαρίου είχε θέσει και αυτός ως προτεραιότητά του να παραμείνει στην ομάδα.
Λίγο μετά την επίτευξη της συμφωνίας, ο πολύπειρος γυμναστής μίλησε στο «epsanastisentra» και αναφέρθηκε τόσο στη σεζόν που μας πέρασε όσο και στη νέα χρονιά που ακολουθεί.
«Ήταν επιτυχημένη η σεζόν που τελείωσε πριν λίγες ημέρες. Ο στόχος της ανόδου επετεύχθη και μόνο χαρούμενοι μπορούμε να είμαστε όλοι», τόνισε για τη χρονιά που ολοκληρώθηκε ο Σακελλαρίου, ενώ για τη νέα σεζόν σημείωσε: «Είναι μια νέα πρόκληση για την ομάδα, αφού είμαστε νεοφώτιστοι και για πρώτη φορά στην ιστορία του σωματείου ο Παλλαυρεωτικός θα παίξει στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ. Με ομαδική δουλειά, διάθεση και τη στήριξη του κόσμου ευελπιστούμε να έχουμε μια καλή πορεία».
Το θέμα του Σακελλαρίου δεν είναι το μοναδικό που θα κλείσει άμεσα. Οι πληροφορίες του «epsanastisentra» αναφέρουν ότι στον πάγκο του Παλλαυρεωτικού θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν ο Νίκος Ζαγουρής. Ο πολύπειρος προπονητής άφησε ικανοποιημένους άπαντες στην ομάδα, φυσικά αφού έφερε εις πέρας την αποστολή που είχε αναλάβει, και οι «κιτρινοπράσινοι» θα πορευτούν με αυτόν στο τιμόνι τους στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου