Κυριακή 20 Μαΐου 2018

Ηχούν… σειρήνες για Φώσκολο!

Δεν έχουν περάσει ούτε δύο ημέρες από τη γνωστοποίηση της αποχώρησής του από τον Παλληνιακό και για τον Αντώνη Φώσκολο ηχούν… σειρήνες από πολλές ομάδες που θέλουν να του δώσουν τα… κλειδιά του τεχνικού διευθυντή!
Ο Αντώνης Φώσκολος πιστώνεται μεγάλο μερίδιο ευθύνης από την εκπληκτική πορεία του Παλληνιακού και την κατάκτηση της ανόδου στη Γ’ Εθνική, αφού ήταν αυτός που έστησε από την αρχή την ομάδα το καλοκαίρι, ενώ ήδη είχε στο ενεργητικό του και την κατάκτηση του Κυπέλλου με την Ατλαντίδα την προηγούμενη χρονιά, έχοντας τον ίδιο ρόλο και στην ομάδα της Ανθούσας. Τα κατορθώματά του έχουν ανεβάσει αρκετά τις «μετοχές» του στο ποδόσφαιρο της Ανατολικής Αττικής και όχι μόνο με αποτέλεσμα να έχει ήδη δεχτεί κρούσεις από ομάδες τόσο της Γ’ Εθνικής, όσο και από σωματεία της ΕΠΣΑΝΑ και της ΕΠΣΑ.
Οι πληροφορίες του «epsanastisentra» αναφέρουν ότι η ομάδα που παίζει πολύ δυνατά για να τον εντάξει στις τάξεις της είναι ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μεγαλόπνοα σχέδια για τη νέα σεζόν και πρωταγωνιστικούς στόχους, γι’ αυτό και ψάχνουν τον κατάλληλο άνθρωπο για να δώσει το κάτι παραπάνω στο οργανωτικό κομμάτι. Εκεί, άλλωστε, έχουν γίνει ήδη βήματα προόδου με τη συνδρομή του προέδρου Νίκου Αξιώτη, αλλά και των υπολοίπων μελών του ΔΣ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου